pagesë

  • PayPal (kartë krediti, debitim direkt, transfer bankare) kur zgjidhni këtë mënyrë pagese, hapi tjetër është që t’ju ​​përcjellë në PayPal. Nëse të dhënat e kërkuara janë futur atje, ajo kthehet automatikisht në këtë dyqan për të përfunduar porosinë.
  • Kundër pagesës paraprake, ju lutemi shkruani emrin tuaj dhe numrin e porosisë së artikullit.
    Ne do t'i dërgojmë mallrat në adresën e dorëzimit që keni dhënë menjëherë pas marrjes së pagesës.
  • Gjatë marrjes, marrja është e mundur gjatë orëve tona të punës, këto janë si më poshtë:
    E hënë-e premte 7:30 paradite - 12:00 pasdite dhe 12:30 pasdite - 16:30 pasdite

Shënime speciale për transportin jashtë vendit:

Për dërgesat jashtë vendit, mund të zbatohen detyrimet, taksat dhe tarifat, të cilat nuk përfshihen në çmimin e përgjithshëm të treguar.