kontakt

Keni nevojë për ndihmë? Ne do t'ju ndihmojmë personalisht ose me email.

Nëse ka probleme që nuk mund të zgjidhen me e-mail, mos hezitoni dhe na telefononi menjëherë!
Telefon: 033986 502480
Telefoni: 0049 33986 502480

Nëse keni nevojë për ndihmë jashtë orarit të punës ose ne nuk jemi në dispozicion, ju lutemi mos hezitoni të na dërgoni një email duke përdorur formularin e kontaktit. Asnjë e dhënë personale nuk ruhet, as adresa e postës elektronike dhe as emri. Kjo formë kontakti përdoret vetëm për kontakt me email.

    Po, unë kam lexuar politikën e privatësisë dhe jam dakord.

    Udhëzime për në selinë tonë

    Nëse ndonjëherë dëshironi të merrni diçka personalisht ose automjeti juaj po riparohet në punëtorinë tonë, do të gjeni vendndodhjen tonë këtu.