Identifikuesi i automjetit

Shënim i numrit të shasisë

Ju lutemi vini re se keni nevojë për numrin e shasisë, të shënuar me të kuqe në imazhin shembull!
Çfarë mund të lexoni nga numri i shasisë? Në imazhin tonë shembullor ne kemi shënuar të gjitha informacionet e rëndësishme me të kuqe.

Numri i shasisë është i ndarë në thelb në 4 seksione. Seksionet si në imazhin tonë shembull mund të ndahen si më poshtë.

  • WDD - Kodi Botëror i Prodhuesit
  • 222178 - modeli bazë (222.178 shënim në përshkrimet e artikujve)
  • 1 - timon i djathtë ose i majtë
  • A043030 - fabrika me numër serik

Për ne, modeli bazë është kryesisht i rëndësishëm në mënyrë që të mund të identifikojmë saktë pjesët tuaja të dëmtuara dhe pastaj t'ju këshillojmë saktë. Në rastin më të mirë, ne do të dërgojmë pjesën rezervë të kërkuar menjëherë pas porosisë.

Formulari i kontaktit teknik

Nëse keni akoma pyetje teknike, ju lutemi na përshkruani problemin tuaj dhe mos harroni të na jepni numrin përkatës të shasisë dhe, nëse është e mundur, pjesën rezervë për të cilën po flisni.

Asnjë e dhënë personale nuk ruhet, as adresa e postës elektronike dhe as emri. Kjo formë kontakti përdoret vetëm për kontakt me email.

    Po, unë kam lexuar politikën e privatësisë dhe jam dakord.

    Nëse dëshironi të identifikoni veturën tuaj, ju lutemi klikoni butonin më poshtë dhe bëni gati certifikatën tuaj të regjistrimit pjesa 1 dhe shkruani numrin tuaj të plotë të shasisë atje, pastaj mund të kërkoni modelin përkatës në dyqanin tonë.

    Kujdes po largoheni nga faqja jonë e internetit! Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen në deshifruesin VIN.