Vajra hidraulikë ABC

Vajrat hidraulikë ABC ndoten në sistem me kalimin e viteve. Kjo do të shkatërrojë komponentët si pompë tandem, shirita të pezullimit dhe njësi valvulash. Ju lehtë mund të kontrolloni cilësinë e vajit tuaj. Pastaj nxirrni shportën nga ena e magazinimit.Merrni një leckë të bardhë pambuku dhe fërkoni vajin në leckë. Vaji i mirë është i gjelbër, kafe e lehtë ende mund të shpëlahet. Nëse është kafe e errët në të zezë, era e vajit tashmë është djegur, atëherë zëvendësojeni menjëherë. Duhet të përdoret filtri 3 mikro. Ne e dimë nga përvoja jonë se nëse vaji dhe filtri i imët zëvendësohen çdo 20.000 - 30.000 km, nuk ka probleme.

Krahasimi i vajit 3
Krahasimi i vajit

Ju lutemi përdorni vetëm vajrat e ofruar që janë të përshtatshëm. Vajrat inferiorë shkaktojnë dëme të mëdha në shasinë ABC.

Shfaq të gjitha rezultatet 4

Shfaq të gjitha rezultatet 4