Oferta për larjen e enëve

Me ofertat tona të skuqjes, ju mund ta bëni automjetin tuaj të përshtatshëm për sezonin e ri. Nëse e vendosni automjetin tuaj në letargji ose e përdorni gjatë dimrit, bëjeni atë të përshtatshëm për ta mbrojtur nga dëmtimet, veçanërisht dëmtimet në tokë. Kjo përfshin, ndër të tjera, ndryshimin e lëngut të frenave në mënyrë që pistonët e frenave të mos ndryshken, duke e shpëlarë kutinë e marsheve në mënyrë që të mos ndodhë ngurtësimi i papastërtisë ose gërvishtjes në kutinë e shpejtësisë. Kërcimet e ndërrimit, dridhjet në transmetim dhe dëmtimi i konvertuesit janë pasojat. Shpëlajeni shasinë ABC në mënyrë që të mos krijohet ndryshk në sistemin ABC. Në veçanti, pistonët në pompën hidraulike ABC mund të ndryshken gjatë letargji dhe të çojnë në dështim total ose mesazhe gabimi në pranverë.

Automjet në dimër
Nëse e vendosni automjetin tuaj në letargji ose e përdorni gjatë dimrit.

Ju nuk do të jeni i pari që do të pësoni një dëm të tillë. Shpëlajeni sistemin servo, veçanërisht Mercedes SL R230 i ndërtuar nga 2001-2011 nuk ka një filtër servo. Çdo automjet tjetër nga Mercedes, pavarësisht sa i lirë, ka një filtër servo, përfshirë S Class dhe CL. SL ka të njëjtën pajisje drejtuese, të njëjtat linja, të njëjtën pompë servo, thjesht pa filtër. Nuk duket të ketë qenë e mjaftueshme për këtë. Kjo është arsyeja pse ne kemi regjistruar pjesën më të madhe të dëmtimit të pompës së drejtuesit të energjisë në këtë automjet. Përveç kësaj, veçanërisht me SL R230, kur është instaluar një servo pompë e re, sistemi servo nuk pastrohet siç duhet dhe nuk ka filtër, gërryerja nxitet duke instaluar dhe mbushur vajin e ri. Gërryerja bëhet edhe më e lëvizshme dhe kur ndizni pompën servo për herë të parë, ajo thith të gjitha papastërtitë. Rezultati është performanca e dobët e drejtimit ose dështimi total.

Ashtu si me ndryshimin e vajit të motorit, është e rëndësishme të mbani sistemet e tjera të pastra. Ndryshimi i vajit të kompresorit në automjetet e kompresorit 55 AMG është po aq i rëndësishëm. Kjo është arsyeja pse ne kemi oferta të ndryshme për kujdesin dhe mirëmbajtjen e sistemeve tuaja. Merrni një ofertë jo detyruese. Nëse jeni duke punuar në disa sisteme në automjetin tuaj, ju lutemi mos hezitoni të kërkoni zbritje.

Ofertat tona për larjen e enëve mund t’i gjeni këtu: