Veri koruma beyanı - abcteile24.de

1) Kişisel bilgilerin toplanması ve sorumlu kişinin iletişim bilgileri hakkında bilgi

1.1 Web sitemizi ziyaret ettiğiniz için mutluyuz ve ilginize teşekkür ederiz. Aşağıda, web sitemizi kullanırken kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında sizi bilgilendireceğiz. Kişisel veriler, kişisel olarak tanımlanabileceğiniz verilerdir.

1.2 Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) anlamında bu web sitesinde veri işlemeden sorumlu kişi Stephanie Zädow, Zädow Automotive, Tannenkoppelweg 1, 16928 Pritzwalk OT Falkenhagen, Almanya, Tel.: 033986/502480, Faks: 033986/502484 , E-Posta: abcteile24@icloud.com. Kişisel verilerin işlenmesinden sorumlu kişi, kişisel verilerin işlenme amaç ve araçlarına tek başına veya başkalarıyla birlikte karar veren gerçek veya tüzel kişidir.

1.3 Güvenlik nedenleriyle ve kişisel verilerin ve diğer gizli içeriğin aktarımını korumak için (örn. Sorumlu kişiye verilen siparişler veya sorular), bu web sitesi bir SSL veya. TLS şifrelemesi. Şifrelenmiş bir bağlantıyı "https: //" karakter dizesi ve tarayıcı satırınızdaki kilit simgesiyle tanıyabilirsiniz.

2) Web sitemizi ziyaret ederken veri toplama

Web sitemizi sadece bilgilendirici bir şekilde kullanmanız durumunda, yani eğer bize bilgi vermezseniz veya başka bir şekilde bilgi vermezseniz, yalnızca tarayıcınızın sunucuya aktardığı verileri toplarız (sözde "sunucu günlük dosyaları"). Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, web sitesini görüntülemek için teknik olarak gerekli olan aşağıdaki bilgileri topluyoruz:

  • Ziyaret ettiğimiz web sitesi
  • Erişim anında tarih ve saat
  • Bayt cinsinden gönderilen veri miktarı
  • Sayfaya geldiğiniz kaynak / referans
  • Kullanılmış tarayıcı
  • Kullanılan işletim sistemi
  • Kullanılan IP adresi (muhtemelen anonim formda)

İşlem, 6 X. f DSGVO, web sitemizin kararlılığını ve işlevselliğini geliştirmeye yönelik meşru menfaatimize dayanmaktadır. Bir aktarım veya verilerin başka bir şekilde kullanılması söz konusu değildir. Ancak, sunucu kayıt dosyalarının hukuka aykırı kullanıma işaret ettiği somut kanıtlar geriye dönük olarak kontrol etme hakkını saklı tutuyoruz.

3) çerezleri

Web sitemizi ziyaret etmeyi cazip hale getirmek ve bazı fonksiyonların kullanılmasını sağlamak için, çeşitli sayfalarda çerezler denir. Bunlar cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Kullandığımız çerezlerin bazıları tarayıcı oturumunun bitiminden sonra, yani tarayıcınızı kapattıktan sonra (oturum çerezleri adı verilen) silinir. Diğer çerezler cihazınızda kalır ve bir dahaki ziyaretinizde (kalıcı çerezler denir) tarayıcınızı tanımanıza izin verir. Çerezler ayarlanırsa, tarayıcı ve konum verileri ve IP adres değerleri gibi belirli kullanıcı bilgilerini bireysel olarak toplar ve işler. Kalıcı çerezler, çerezlere bağlı olarak değişebilen belirli bir süre sonra otomatik olarak silinir. Her çerez deposunun süresi, web tarayıcınızın çerez ayarlarına genel bakışta bulunabilir.

Bazı çerezler, ayarları kaydederek sipariş sürecini basitleştirmek için kullanılır (örneğin, web sitesini daha sonra ziyaret etmek için sanal bir alışveriş sepetinin içeriğini hatırlamak). Kişisel veriler aynı zamanda kullandığımız çerezler tarafından da işleniyorsa, işleme Madde 6 Para.1 litre uyarınca gerçekleştirilir. b GSYİH, 6 ncı Paragraf 1 uyarınca sözleşmeyi uygulamak üzere. belirli bir rıza durumunda veya Madde 6 Paragraf l'e göre bir GDPR. f GDPR, web sitesinin mümkün olan en iyi işlevselliğindeki meşru menfaatlerimizi ve sayfa ziyaretinin müşteri dostu ve etkili bir tasarımını korumak için.

Lütfen tarayıcınızı, çerezlerin ayarlanması hakkında bilgilendirilmeniz ve kabul edilmeleri konusunda bireysel olarak karar vermeniz için ayarlayabileceğinizi veya belirli durumlarda veya genel olarak çerezlerin kabulünü hariç tutabileceğinizi unutmayın. Her tarayıcı, çerez ayarlarını yönetme biçiminde farklılık gösterir. Bu, çerez ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi açıklayan her tarayıcının Yardım menüsünde açıklanmaktadır. Bunlar aşağıdaki linkler altında ilgili tarayıcı için bulunabilir:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/en/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14
Opera: https://help.opera.com/latest/web-preferences/#cookies

Çerezleri kabul etmiyorsanız, sitemizin işlevselliğinin sınırlı olabileceğini lütfen unutmayın.

4) bize ulaşın

Bizimle iletişime geçtiğinizde (örneğin, iletişim formu veya e-posta yoluyla), kişisel veriler toplanır. Bir iletişim formu halinde hangi verilerin toplandığı ilgili iletişim formundan görülebilir. Bu veriler yalnızca isteğinize cevap vermek veya irtibat ve ilgili teknik yönetim kurmak için saklanır ve kullanılır. Bu verilerin işlenmesinin yasal temeli, talebinizi Sanat 6 paragraf 1'e uygun olarak yanıtlamaya meşru çıkarımızdır. f DSGVO. Temasınız bir sözleşme imzalamayı hedefliyorsa, işlem için ek yasal dayanak Madde 6 paragraf 1'dir. b DSGVO. İsteğiniz son işlemden sonra verileriniz silinecek. Bu, söz konusu konunun nihayetinde açıklığa kavuşturulması ve yasal saklama gereklilikleri ile çelişmemesi şartıyla sonuçlandırılmış olması durumunda ortaya çıkar.

5) Müşteri hesabı açarken ve sözleşme işlemleri için veri işleme

6. Maddeye göre 1 litre. b GDPR, kişisel verilerin bir sözleşmenin imzalanması için veya bir müşteri hesabı açarken bize vermeniz halinde toplanmaya ve işlenmeye devam edecektir. Hangi verilerin toplandığı ilgili giriş formlarından görülebilir. Müşteri hesabınızı silmek her zaman mümkündür ve sorumlu kişinin yukarıda belirtilen adresine bir mesaj göndererek yapılabilir. Sözleşme işlemi için sağladığınız verileri saklıyor ve kullanıyoruz. Sözleşmenin tamamlanmasından veya müşteri hesabınızın silinmesinden sonra, verilerinizin vergi ve ticaret hukuku saklama süreleri nedeniyle engellenecek ve verilerinizin daha fazla kullanılmasına açıkça izin vermediyseniz veya tarafımızdan yasal olarak izin verilen daha fazla veri kullanımı ayrılmadığı sürece verileriniz bu sürelerin sona ermesinden sonra silinecektir. oldu.

6) Sipariş işleme için veri işleme

6.1 Siparişinizi işleme koymak için, imzalanan sözleşmelerin uygulanmasında bizi tamamen veya kısmen destekleyen aşağıdaki hizmet sağlayıcı (lar) ile birlikte çalışıyoruz. Bu hizmet sağlayıcılara aşağıdaki bilgiler doğrultusunda belirli kişisel veriler iletilir.

Tarafımızdan toplanan kişisel veriler, malların teslimi için gerekli olduğu sürece teslimatla görevlendirilen nakliye şirketine aktarılacaktır. Ödeme işlemi için gerekliyse, ödeme verilerinizi ödeme işleminin bir parçası olarak görevlendirilen kredi kuruluşuna iletiriz. Ödeme hizmeti sağlayıcıları kullanılıyorsa, sizi aşağıda açıkça bilgilendireceğiz. Verilerin aktarılmasının yasal dayanağı Madde 6 Para 1 litredir. b GDPR.

6.2 Sipariş işleme ve işleme için özel hizmet sağlayıcıların kullanılması

- Kolay fatura
Sipariş işleme (özellikle faturalandırma) "easybill" hizmet sağlayıcısı (easybill GmbH, Düsselstr. 21, 41564 Kaarst) üzerinden gerçekleşir. Ad, adres ve diğer tüm kişisel veriler, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca çevrimiçi siparişin işlenmesi için özel olarak easybill'e aktarılacaktır. Verileriniz yalnızca siparişin işlenmesi için gerçekten gerekliyse aktarılacaktır. easybill'in veri koruması ve easybill'in veri koruma beyanı ile ilgili ayrıntılar easybill.de adresindeki easybill web sitesinde görüntülenebilir.

6.3 Kişisel verilerin nakliye hizmeti sağlayıcılarına iletilmesi

- DHL
Mallar nakliye hizmeti sağlayıcısı DHL (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn) tarafından teslim edilirse, teslimattan önce GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca e-posta adresinizi vereceğiz Sipariş sürecinde açık rızanızı vermiş olmanız koşuluyla, teslimat tarihi üzerinde anlaşmak veya teslimatı duyurmak amacıyla malları DHL'e teslim etmek. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini DHL'e ileteceğiz. Devir, yalnızca malların teslimi için gerekli olduğu sürece gerçekleşir. Bu durumda teslimat tarihinin DHL ile önceden koordine edilmesi veya teslimat bildiriminin yapılması mümkün değildir.
Die Einwilligung kann jederzeit mit Wirkung für die Zukunft gegenüber dem oben bezeichneten Verantwortlichen veya gegenüber dem Transportdienstleister DHL widerrufen werden.
- DPD
Erfolgt die Zustellung der Ware durch den Transportdienstleister DPD (DPD Deutschland GmbH, Wailandtstraße 1, 63741 Aschaffenburg), yani geben tel Ihre E-Posta-Adresi ve Ihre Telefonnummer vor der Zustellung der Ware gemäß Art. 6 Abs. 1 yaktı. bir DSGVO zum Zweck der Abstimmung eines Liefertermins bzw. zur Lieferankündigung bir DPD weiter, daha yumuşak Sie hierfür im Bestellprozess Ihre ausdrückliche Einwilligung erteilt haben. Anderenfalls geben wir zum Zwecke der Zustellung gemäß Art. 6 Abs. 1 yaktı. b DSGVO nur den Namen des Empfängers und die Lieferadresse bir DPD weiter. Die Weitergabe erfolgt nur, soweit ölür für die Warenlieferung erforderlich ist. In diesem Fall ist eine vorherige Abstimmung des Liefertermins mit DPD bzw. die Lieferankündigung nicht möglich.
Onay, sorumlu kişi veya ulaştırma hizmeti sağlayıcısı DPD karşısında gelecekte geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

6.4 Ödeme hizmeti sağlayıcılarının kullanımı (ödeme hizmetleri)

- BS ÖDEME
Ödeme hizmeti sağlayıcısı BS PAYONE'dan bir ödeme yöntemi seçerseniz, ödeme, sipariş sürecinde verdiğiniz bilgileri göndereceğimiz ödeme hizmeti sağlayıcısı BS PAYONE GmbH, Lyoner Straße 9, 60528 Frankfurt / Main tarafından işlenecektir. GDPR Madde 6 paragraf 1 lit.b uyarınca siparişinizle ilgili bilgilerle birlikte. Verileriniz, yalnızca ödeme hizmeti sağlayıcısı PAYONE ile yapılan ödemelerin işlenmesi amacıyla ve yalnızca bunun için gerekli olduğu sürece aktarılır.
- Paypal
PayPal ile ödeme yaparken, PayPal ile kredi kartı, PayPal ile otomatik ödeme veya - eğer teklif edilirse - "hesapta satın alma" veya PayPal ile "taksitle ödeme", ödeme verilerinizi PayPal'a (Avrupa) Sarl et Cie, SCA, 22- vereceğiz 24 Boulevard Royal, L-2449 Lüksemburg (bundan böyle "PayPal" olarak anılacaktır), devam edin. Transfer, 6. maddenin 1. paragrafına uygun olarak gerçekleşir. b GDPR ve yalnızca ödeme işlemleri için gerekli olduğu ölçüde.
PayPal, PayPal aracılığıyla kredi kartı ödeme yöntemleri için bir kredi kontrolü, PayPal aracılığıyla otomatik ödeme veya - teklif edilirse - "hesaptan satın alma" veya PayPal aracılığıyla "taksitli ödeme" yapma hakkını saklı tutar. Bu amaçla, ödeme verileriniz 6. Maddenin 1. Fıkrasının XNUMX. paragrafına uygun olarak işlenebilir. f GDPR, ödeme gücünüzü belirleme konusunda PayPal'ın meşru menfaati temelinde kredi kuruluşlarına aktarıldı. PayPal, ilgili ödeme yöntemini sağlayıp sağlamayacağına karar vermek amacıyla, istatistiksel temerrüt olasılığına ilişkin kredi kontrolünün sonucunu kullanır. Kredi raporu, olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) içerebilir. Puan değerleri kredi raporunun sonucuna dahil edildiği sürece, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel-istatistiksel prosedüre dayanmaktadır. Puan değerlerinin hesaplanması, bunlarla sınırlı olmamak üzere, adres verilerini içerir. Kullanılan kredi kurumları dahil olmak üzere veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen PayPal'ın gizlilik politikasına bakın: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Verilerinizin bu şekilde işlenmesine, istediğiniz zaman PayPal’a bir mesaj göndererek itiraz edebilirsiniz. Bununla birlikte, eğer sözleşmeye bağlı ödeme için gerekliyse, PayPal kişisel verilerinizi işleme hakkına sahip olabilir.

7) Sosyal Medya Kullanımı: Sosyal Eklentiler

7.1 Standart bir eklenti olarak AddThis yer imi

Web sitemiz, AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, ABD ("AddThis") tarafından işletilen yer imi hizmeti AddThis'in sosyal eklentileri ("eklentiler") kullanır. Oracle Corporation işletilmektedir. Eklentiler genellikle bir AddThis logosu ile işaretlenir, örneğin turuncu bir arka plan üzerinde beyaz bir artı işareti şeklinde. AddThis eklentilerine ve görünümlerine genel bir bakışı burada bulabilirsiniz: https://www.addthis.com/get/sharing

Web sitemizde böyle bir eklenti içeren bir sayfa açtığınızda, tarayıcınız AddThis sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. AddThis, eklentinin içeriğini doğrudan tarayıcınıza iletir ve sayfaya entegre eder. Entegrasyon sonucunda AddThis, cihazınıza bir çerez kaydeder ve böylece IP adresinizi ve tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgileri toplar. Bu bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir AddThis sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Eklentilerle etkileşime girerseniz, ilgili bilgiler de doğrudan sağlayıcının sunucusuna iletilir ve orada saklanır.

Tanımlanan veri işleme operasyonları, sosyal ağdaki diğer kullanıcıları web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek ve kişiye özel reklam vermek için AddThis'in kişiselleştirilmiş reklamlar gösterme konusundaki meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. AddThis hizmetini ihtiyaçlarınız için kullanın.

Gelecekte AddThis tarafından veri toplanmasına itiraz etmek isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan indirebileceğiniz sözde bir devre dışı bırakma çerezi ayarlayabilirsiniz: https://www.addthis.com/privacy/opt -dışarı
Ayrıca, AddThis eklentilerinin tarayıcınız için eklentilerle yüklenmesini tamamen engelleyebilirsiniz, ör. B. komut dosyası engelleyici "NoScript" ile (https://noscript.net/).

AddThis'in ABD merkezli çatı kuruluşu olan Oracle Corporation, AB'de geçerli olan veri koruma düzeyiyle uyumluluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Privacy Shield" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin AddThis tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ve ayrıca gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve ayar seçenekleriniz AddThis'in veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://www.addthis.com / gizlilik / gizlilik politikası

7.2 AddThis Shariff çözümlü yer imi eklentileri

Web sitemiz, AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA ("AddThis") tarafından işletilen yer imleme hizmeti AddThis'in sözde sosyal eklentilerini ("eklentiler") kullanır. Oracle Corporation işletilmektedir.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya kısıtlamasız olarak eklenti olarak değil, yalnızca bir HTML bağlantısı kullanılarak entegre edilmiştir. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür düğmeler içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde AddThis sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve buradaki eklentilerle etkileşime girebileceğiniz AddThis sayfasını çağırır (gerekirse giriş verilerinizi girdikten sonra).
AddThis'in ABD merkezli çatı kuruluşu olan Oracle Corporation, AB'de geçerli olan veri koruma düzeyiyle uyumluluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Privacy Shield" sertifikasına sahiptir.

Etkinleştirilen eklentiyi tekrar tıklayarak devre dışı bırakarak istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. Ancak, iptal, AddThis'e zaten iletilmiş olan verileri etkilemez.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin AddThis tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ve ayrıca gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve ayar seçenekleriniz AddThis'in veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://www.addthis.com / gizlilik / gizlilik politikası

7.3 Facebook standart eklenti olarak

Web sitemiz, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, İrlanda ("Facebook") tarafından işletilen sosyal ağ Facebook'un sosyal eklentileri ("eklentiler") kullanır. Eklentiler bir Facebook logosu veya "Facebook sosyal eklentisi" veya "Facebook sosyal eklentisi" ekiyle işaretlenmiştir. Facebook eklentilerine ve görünümlerine genel bir bakışı burada bulabilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Web sitemizde böyle bir eklenti içeren bir sayfa açtığınızda, tarayıcınız Facebook sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklentinin içeriği doğrudan Facebook'tan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Bu entegrasyon sayesinde Facebook, bir Facebook profiliniz olmasa veya şu anda Facebook'ta oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir Facebook Inc. sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Facebook'ta oturum açtıysanız, Facebook web sitemizi ziyaretinizi hemen Facebook profilinize atayabilir. Eklentilerle etkileşime girerseniz, örneğin "Beğen" düğmesine basarsanız veya bir yorum bırakırsanız, bu bilgiler de doğrudan bir Facebook sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Facebook profilinizde yayınlanır ve Facebook arkadaşlarınıza gösterilir.

Tanımlanan veri işleme işlemleri, sosyal ağdaki diğer kullanıcıları web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek ve kişiye özel reklam vermek için kişiselleştirilmiş reklamların gösterilmesine ilişkin meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. ihtiyaçlarınıza göre Facebook hizmeti.

Wenn Sie nicht möchten, dass Facebook die über unsere Web sitesi gesammelten Daten unmittelbar Ihrem Facebook-Profil zuordnet, müssen Sie sich vor Ihrem Besuch unserer Web sitesi bei Facebook ausloggen. Facebook Eklentileri ve Eklentileri Datenverarbeitungsvorgänge Auch mit Eklentiler, Zukunft widersprechen, zB mit dem Skript-Blocker "NoScript" (http://noscript.net/).

ABD’de bulunan Facebook Inc., AB’de veri koruma seviyesine uygunluğu sağlayan ABD Gizlilik Kalkanı’na onaylanmıştır.

Verilerin toplanmasının amacı ve kapsamı ile verilerin Facebook tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması, gizliliğinizin korunması için ilgili hak ve ayar seçenekleriniz, lütfen Facebook'un gizlilik politikasına bakınız:
https://www.facebook.com/policy.php

7.4 2 tıklama çözümlü Facebook eklentileri

Web sitemiz, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, İrlanda ("Facebook") tarafından işletilen Facebook sosyal ağından sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanmaktadır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, eklentiler başlangıçta "2 tıklama" adı verilen bir çözüm kullanılarak devre dışı bırakılır ve sayfaya entegre edilir. Devre dışı bırakılan eklentileri, gri renkle vurgulanmalarından tanıyabilirsiniz. Bu entegrasyon, web sitemizde bu tür eklentileri içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde Facebook sunucularına bağlantı kurulmamasını sağlar. Tarayıcınız, yalnızca eklentileri etkinleştirdiğinizde Facebook sunucularına doğrudan bir bağlantı kuracak ve böylece Madde 6 Paragraf 1 lit. İlgili eklentinin içeriği doğrudan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Eklenti daha sonra verileri (IP adresiniz dahil) Facebook'a iletir. Facebook'un eklentilerin yardımıyla topladığı veri miktarı üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Bildiğimiz kadarıyla Facebook, şu anda ve daha önce hangi web sitelerimize eriştiğiniz hakkında bilgi alır. Eklentileri entegre ederek, Facebook, bir Facebook profiliniz yoksa veya şu anda oturum açmadıysanız, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini de alır. Toplanan bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir Facebook Inc. sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Eklentilerle etkileşime girerseniz, ilgili bilgiler de doğrudan bir Facebook sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Facebook'ta yayınlanır ve oradaki kişilerinize gösterilir.

Etkinleştirilmiş eklentiyi tekrar tıklayarak devre dışı bırakarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ancak iptal, Facebook'a daha önce aktarılmış olan verileri etkilemez.

ABD’de bulunan Facebook Inc., AB’de veri koruma seviyesine uygunluğu sağlayan ABD Gizlilik Kalkanı’na onaylanmıştır.

amaç ve veri toplama ve Facebook tarafından fazla işlem ve verilerin kullanımı ve haklarınız ve gizliliğinizi korumak için yollar kapsamı, Facebook gizlilik politikalarını bakın: https://www.facebook.com/policy.php

7.5 Shariff çözümlü Facebook eklentileri

Web sitemiz, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, İrlanda ("Facebook") tarafından işletilen Facebook sosyal ağından sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanmaktadır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya kısıtlamasız olarak eklenti olarak değil, yalnızca bir HTML bağlantısı kullanılarak entegre edilmiştir. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür düğmeler içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde, Facebook sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve oradaki eklentilerle etkileşim kurabileceğiniz Facebook sayfasını çağırır (gerekirse giriş bilgilerinizi girdikten sonra).

amaç ve veri toplama ve Facebook tarafından fazla işlem ve verilerin kullanımı ve haklarınız ve gizliliğinizi korumak için yollar kapsamı, Facebook gizlilik politikalarını bakın: https://www.facebook.com/policy.php

7.6 Standart eklenti olarak Instagram

Web sitemiz, Instagram LLC., 1601 Willow Rd, Menlo Park, CA 94025, ABD (“Instagram”) tarafından işletilen Instagram çevrimiçi hizmetinden sosyal eklentiler (“eklentiler”) kullanır. Eklentiler, örneğin bir "Instagram kamerası" şeklinde bir Instagram logosu ile işaretlenmiştir. Instagram eklentilerine ve görünümlerine genel bir bakışı burada bulabilirsiniz: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introduction-instagram-badges.

Web sitemizde böyle bir eklenti içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız Instagram sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklentinin içeriği doğrudan Instagram'dan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Bu entegrasyon sayesinde Instagram, bir Instagram profiliniz olmasa veya şu anda Instagram'da oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir Instagram sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Instagram'da oturum açtıysanız, Instagram web sitemizi ziyaretinizi hemen Instagram hesabınıza atayabilir. Eklentilerle etkileşime girerseniz, örneğin “Instagram kamera” düğmesine basarsanız, bu bilgi de doğrudan bir Instagram sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Instagram hesabınızda yayınlanır ve oradaki kişilerinize gösterilir.

Açıklanan veri işleme işlemleri, Madde 6 Paragraf 1 litre uyarınca gerçekleştirilir.

Instagram'ın web sitemiz aracılığıyla toplanan verileri doğrudan Instagram hesabınıza atamasını istemiyorsanız, web sitemizi ziyaret etmeden önce Instagram'dan çıkış yapmalısınız. Instagram eklentilerinin yüklenmesine ve dolayısıyla yukarıda açıklanan veri işleme işlemlerine gelecekte tarayıcınız için eklentilerle, örneğin komut dosyası engelleyici "NoScript" (http://noscript.net/) ile itiraz edebilirsiniz.
Instagram LLC. ABD merkezli, AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ve verilerin Instagram tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleri Instagram'ın veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://help.instagram.com /155833707900388/

7.7 Shariff çözümü olarak Instagram eklentisi

Web sitemiz, Instagram LLC., 1601 Willow Rd, Menlo Park, CA 94025, ABD (“Instagram”) tarafından işletilen Instagram çevrimiçi hizmetinden sosyal eklentiler (“eklentiler”) kullanır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya eklenti olarak sınırsız bir şekilde entegre edilmemiştir, sadece bir HTML bağlantısı kullanılarak yapılmıştır. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür butonların bulunduğu bir sayfayı ziyaret ettiğinizde Instagram sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve oradaki eklentilerle etkileşime girebileceğiniz Instagram sayfasını çağırır (gerekirse oturum açma verilerinizi girdikten sonra).
Instagram LLC. ABD merkezli, AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ve verilerin Instagram tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleri Instagram'ın veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://help.instagram.com /155833707900388/

7.8 Standart eklenti olarak LinkedIn

Web sitemiz, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ABD ("LinkedIn") tarafından işletilen LinkedIn çevrimiçi hizmetinden sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanır. LinkedIn eklentilerini, LinkedIn logosundan veya web sitemizdeki “Tavsiye Et düğmesinden” tanıyabilirsiniz.

Web sitemizde böyle bir eklenti içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız LinkedIn sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklentinin içeriği doğrudan LinkedIn'den tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Bu entegrasyon sayesinde, LinkedIn, LinkedIn profiliniz olmasa veya şu anda LinkedIn'de oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir LinkedIn sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

LinkedIn'de oturum açtıysanız, LinkedIn web sitemizi ziyaretinizi hemen LinkedIn hesabınıza atayabilir. Eklentilerle etkileşime girerseniz, bu bilgiler de doğrudan bir LinkedIn sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca LinkedIn hesabınızda yayınlanır ve oradaki kişilerinize gösterilir.

Tanımlanan veri işleme operasyonları, sosyal ağın diğer kullanıcılarını web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek ve kişiye özel reklam vermek için LinkedIn'in kişiselleştirilmiş reklam gösterme konusundaki meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. ihtiyaçlarınız için LinkedIn hizmeti.
LinkedIn'in web sitemiz aracılığıyla toplanan verileri doğrudan LinkedIn hesabınıza atamasını istemiyorsanız, web sitemizi ziyaret etmeden önce LinkedIn'den çıkış yapmalısınız. LinkedIn eklentilerinin yüklenmesine ve dolayısıyla yukarıda açıklanan veri işleme prosedürlerine gelecekte tarayıcınız için eklentilerle, örneğin komut dosyası engelleyici "NoScript" (http://noscript.net/) ile itiraz edebilirsiniz.
ABD merkezli LinkedIn Corporation, AB'de geçerli veri koruma düzeyine uyumu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin LinkedIn tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için seçenekleriniz LinkedIn'in veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://www.linkedin.com / legal / gizlilik politikası

7.9 Shariff çözümü olarak LinkedIn eklentisi

Web sitemiz, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ABD ("LinkedIn") tarafından işletilen LinkedIn çevrimiçi hizmetinden sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya kısıtlamasız olarak eklenti olarak değil, yalnızca bir HTML bağlantısı kullanılarak entegre edilmiştir. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür düğmeler içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde LinkedIn sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve buradaki eklentilerle etkileşime geçebileceğiniz LinkedIn sayfasını çağırır (gerekirse giriş bilgilerinizi girdikten sonra).
ABD merkezli LinkedIn Corporation, ABD-Avrupa
AB'de geçerli olan veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden "Gizlilik Kalkanı" sertifikalı veri koruma sözleşmesi.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin LinkedIn tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için seçenekleriniz LinkedIn'in veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://www.linkedin.com / legal / gizlilik politikası

7.10 Standart eklenti olarak Pinterest

Satıcının web sitesinde, Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, İrlanda (“Pinterest”) tarafından işletilen Pinterest sosyal ağının sosyal eklentileri (“eklentiler”) kullanılmaktadır. . Eklentiler bir Pinterest logosuyla işaretlenmiştir (örneğin, "Pin it" düğmesi). Pinterest eklentilerine ve görünümlerine ilişkin bir genel bakışı burada bulabilirsiniz: https://developers.pinterest.com/docs/getting-started/introduction/

Satıcının böyle bir eklenti içeren bir sayfasını çağırırsanız, tarayıcınız Pinterest sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklenti, sözde günlük verilerini ABD'deki Pinterest sunucusuna iletir. Bu günlük verileri, IP adresini, ziyaret edilen ve Pinterest işlevlerine sahip web sitelerinin adresini, tarayıcının türünü ve ayarlarını, talebin tarih ve saatini, Pinterest ve çerezleri kullanımınızı içerebilir. Eklentilerle etkileşime girerseniz, örneğin "Pin it" düğmesine basarsanız, ilgili bilgiler de doğrudan bir Pintererst sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Pinterest'te yayınlanır ve orada Pinterest hesabınızda görüntülenir.

Tanımlanan veri işleme operasyonları, sosyal ağdaki diğer kullanıcıları web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek ve kişiselleştirilmiş reklamlar yayınlamak için Pinterest'in kişiselleştirilmiş reklamlar gösterme konusundaki meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. ihtiyaçlarınıza göre Pinterest hizmeti.

Kişisel verilerin ABD merkezli Pinterest Inc.'e iletilmesi durumunda, Pinterest Inc., AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" için kendisini onaylamıştır. Güncel bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list

Pinterest'in web sitemiz aracılığıyla verilerinizi toplamasını ve muhtemelen bunu Pinterest'teki kullanıcı verilerinizle birleştirmesini istemiyorsanız, web sitemizi ziyaret etmeden önce Pinterest'ten çıkış yapmalısınız.
Pinterest eklentilerinin yüklenmesine ve dolayısıyla yukarıda açıklanan veri işleme işlemlerine, tarayıcınız için geleceğe yönelik eklentilerle, örneğin komut dosyası engelleyici "NoScript" (https://noscript.net/) ile itiraz edebilirsiniz.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin Pinterest tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleriniz Pinterest'in gizlilik politikasında bulunabilir: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

7.11 Shariff çözümü olarak Pinterest eklentisi

Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, İrlanda ("Pinterest") tarafından işletilen Pinterest sosyal ağının sözde sosyal eklentileri ("eklentiler") satıcının web sitesinde kullanılmaktadır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya kısıtlamasız olarak eklenti olarak değil, yalnızca bir HTML bağlantısı kullanılarak entegre edilmiştir. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür düğmeler içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde, Pinterest sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve buradaki eklentilerle etkileşim kurabileceğiniz (gerekirse giriş bilgilerinizi girdikten sonra) Pinterest sayfasını çağırır.

Kişisel verilerin ABD merkezli Pinterest Inc.'e iletilmesi durumunda, Pinterest Inc., AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" için kendisini onaylamıştır. Güncel bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin Pinterest tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleriniz Pinterest'in gizlilik politikasında bulunabilir: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

7.12 Standart eklenti olarak Twitter

Web sitemiz, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD ("Twitter") tarafından işletilen Twitter mikroblog hizmetinden sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanır. Eklentiler, örneğin mavi bir "Twitter kuşu" şeklinde bir Twitter logosu ile işaretlenmiştir. Twitter eklentilerine ve görünümlerine genel bir bakışı burada bulabilirsiniz: https://about.twitter.com/de/resources/buttons

Web sitemizde böyle bir eklenti içeren bir sayfa açtığınızda, tarayıcınız Twitter sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklentinin içeriği doğrudan Twitter'dan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Entegrasyon aracılığıyla Twitter, bir Twitter profiliniz olmasa veya şu anda Twitter'da oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir Twitter sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Twitter'da oturum açtıysanız, Twitter web sitemizi ziyaretinizi hemen Twitter hesabınıza atayabilir. Eklentilerle örneğin “Twitter” düğmesine basarak etkileşime girerseniz, ilgili bilgiler de doğrudan bir Twitter sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Twitter hesabınızda yayınlanır ve oradaki kişilerinize gösterilir.

Tanımlanan veri işleme operasyonları, sosyal ağdaki diğer kullanıcıları web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek ve kişiye özel reklam vermek için Twitter'ın kişiselleştirilmiş reklamlar gösterme konusundaki meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. ihtiyaçlarınız için Twitter hizmeti.

Twitter sosyal ağının bir üyesiyseniz ve web sitemiz aracılığıyla veri toplanmasını ve kullanıcı verilerinizin Twitter sosyal ağında sizinle ilgili depolanan verilerle birleştirilmesini sınırlamak istiyorsanız, sitemizi ziyaret etmeden önce Twitter oturumunuzu kapatmalısınız. İnternet sitesi.

Twitter eklentilerinin yüklenmesine ve dolayısıyla yukarıda açıklanan veri işleme işlemlerine, tarayıcınız için geleceğe yönelik eklentilerle, örneğin komut dosyası engelleyici "NoScript" (https://noscript.net/) ile itiraz edebilirsiniz.
ABD merkezli Twitter Inc., AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin Twitter tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleriniz Twitter'ın veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://twitter.com/privacy

7.13 2 tıklama çözümü ile Twitter eklentileri

Web sitemiz, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD ("Twitter") tarafından işletilen Twitter mikroblog hizmetinden sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, eklentiler başlangıçta "2 tıklama" adı verilen bir çözüm kullanılarak devre dışı bırakılır ve sayfaya entegre edilir. Devre dışı bırakılan eklentileri, gri renkle vurgulanmalarından tanıyabilirsiniz. Bu entegrasyon, web sitemizde bu tür eklentileri içeren bir sayfayı ziyaret ettiğinizde Twitter sunucularına bağlantı kurulmamasını sağlar. Tarayıcınız, yalnızca eklentileri etkinleştirdiğinizde Twitter sunucularına doğrudan bir bağlantı kuracak ve böylece Madde 6 Paragraf 1 lit. İlgili eklentinin içeriği doğrudan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Eklenti daha sonra verileri (IP adresiniz dahil) Twitter'a iletir. Eklentilerin yardımıyla Twitter'ın topladığı veri miktarı üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Bildiğimiz kadarıyla Twitter, şu anda ve daha önce hangi web sitelerimize eriştiğiniz hakkında bilgi alır. Eklentileri entegre ederek Twitter, bir Twitter profiliniz yoksa veya şu anda oturum açmadıysanız, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini de alır. Toplanan bilgiler (IP adresiniz dahil) doğrudan tarayıcınızdan ABD'deki bir Twitter sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Eklentilerle etkileşime girerseniz, ilgili bilgiler de doğrudan bir Twitter sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bilgiler ayrıca Twitter'da yayınlanır ve oradaki kişilerinize gösterilir.

Etkinleştirilmiş eklentiyi tekrar tıklayarak devre dışı bırakarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ancak, iptal, Twitter'a daha önce aktarılmış olan verileri etkilemez.

ABD merkezli Twitter Inc., AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin Twitter tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleriniz Twitter'ın veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://twitter.com/privacy

7.14 Shariff çözümü olarak Twitter eklentisi

Web sitemiz, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD ("Twitter") tarafından işletilen Twitter mikroblog hizmetinden sosyal eklentiler ("eklentiler") kullanır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunmasını artırmak için, bu düğmeler sayfaya eklenti olarak sınırsız bir şekilde entegre edilmemiştir, sadece bir HTML bağlantısı kullanılarak yapılmıştır. Bu tür bir entegrasyon, web sitemizde bu tür butonların bulunduğu bir sayfayı ziyaret ettiğinizde Twitter sunucuları ile bağlantı kurulmamasını sağlar. Düğmeye tıklarsanız, yeni bir tarayıcı penceresi açılır ve oradaki eklentilerle etkileşime girebileceğiniz Twitter sayfasını çağırır (gerekirse oturum açma verilerinizi girdikten sonra).
ABD merkezli Twitter Inc., AB'de geçerli veri koruma düzeyine uygunluğu garanti eden ABD-Avrupa veri koruma anlaşması "Gizlilik Kalkanı" sertifikasına sahiptir.

Veri toplamanın amacı ve kapsamı ile verilerin Twitter tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılması ile ilgili haklarınız ve gizliliğinizi korumak için ayar seçenekleriniz Twitter'ın veri koruma bilgilerinde bulunabilir: https://twitter.com/privacy

7.15 Xing eklentileri

Bu web sitesinde “XING Paylaşım Düğmesi” kullanılmaktadır. Bu web sitesini açtığınızda, tarayıcınız aracılığıyla XING AG sunucularına ("XING") kısa süreli bir bağlantı kurulur, bununla "XING Paylaşım Düğmesi" işlevleri (özellikle sayaç değerinin hesaplanması / görüntülenmesi) gerçekleştirildi. Bu web sitesine eriştiğinizde XING kişisel verilerinizin hiçbirini kaydetmez. Özellikle, XING herhangi bir IP adresini kaydetmez. Ayrıca, "XING Paylaşım Düğmesi" ile bağlantılı olarak tanımlama bilgilerinin kullanılması yoluyla kullanım davranışınızın bir değerlendirmesi de yoktur. "XING Share Button" üzerindeki mevcut veri koruma bilgileri ve ek bilgiler şu web sitesinde bulunabilir: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

8) Sosyal Medya Kullanımı: Videolar

Youtube videolarını kullanma

Bu web sitesi, Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda'ya ("Google") ait "Youtube" sağlayıcısından videoları görüntülemek ve oynatmak için Youtube yerleştirme özelliğini kullanır.

Burada, yalnızca videoyu hareket halindeyken oynatırken, kullanıcı bilgilerinin sağlayıcı bilgisinin depolanmasına göre, genişletilmiş gizlilik modu kullanılır. Gömülü Youtube videolarının oynatılması başladığında, "Youtube" sağlayıcısı, kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplamak için çerezleri kullanır. "Youtube" ipuçlarına göre, bunlar, diğerlerinin yanı sıra, video istatistiklerini yakalamak, kullanıcı dostluğunu geliştirmek ve kötü niyetli uygulamaları önlemek için kullanılır. Google’a giriş yaptığınızda, bir videoyu tıkladığınızda verileriniz doğrudan hesabınızla ilişkilendirilir. YouTube'daki profilinizle ilişkilendirilmek istemiyorsanız, düğmeyi etkinleştirmeden önce oturumu kapatmanız gerekir. Google, verilerinizi (oturum açmamış kullanıcılar için bile) kullanım profilleri olarak saklar ve değerlendirir. Böyle bir değerlendirme, Madde 6 paragraf 1'e göre yapılır. f DSGVO, kişiselleştirilmiş reklamcılık, pazar araştırması ve / veya web sitesinin kişiselleştirilmesinde sergilenen Google’ın yasal çıkarlarına dayanmaktadır. Bu Kullanıcı Profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkınız vardır ve bunları kullanmak için YouTube'a uymanız gerekir. Youtube kullanımı bağlamında kişisel verilerin Google LLC sunucularına aktarılmasına da yol açabilir. ABD’ye gelin.
Gömülü videonun oynatılmasından bağımsız olarak, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde, herhangi bir etkimiz olmadan daha fazla veri işlemeyi tetikleyebilecek olan Google Ağı'na bağlanacaksınız.

Kişisel verilerin Google LLC’ye iletilmesi durumunda. ABD’de bulunan Google LLC’dir. AB’de yürürlükte olan veri koruma standardına uyumu sağlayan ABD Avrupa Veri Koruma Sözleşmesi “Privacy Shield” sertifikasına sahiptir. Geçerli bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list

"YouTube" adresindeki veri koruma hakkında daha fazla bilgi için lütfen sağlayıcının gizlilik politikasına bakın: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, yukarıda açıklanan verilerinizin Madde 6 paragraf 1'e uygun olarak açıklanan verilerinin işlenmesi için onayınız vardır. bir DSGVO yakalandı. İzninizi, gelecekteki etkiyle istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Para çekme işleminizi gerçekleştirmek için lütfen yukarıda belirtilen bir itirazda bulunma olasılığını izleyin.

9) Araçlar ve Çeşitli

9.1 Google reCAPTCHA

Bu web sitesinde ayrıca Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda'dan ("Google") reCAPTCHA işlevini kullanıyoruz. Bu işlev, öncelikle bir girdinin gerçek bir kişi tarafından mı yoksa makine ve otomatik işleme tarafından uygunsuz bir şekilde mi yapıldığını ayırt etmek için kullanılır. Hizmet, IP adresinin ve Google tarafından reCAPTCHA hizmeti için gerekli olan diğer verilerin Google'a gönderilmesini içerir ve Madde 6 Paragraf 1 lit. uyarınca yürütülür. f GDPR, İnternet üzerindeki bireysel sorumluluğu belirleme ve kötüye kullanım ve spam'den kaçınma konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır. Google reCAPTCHA'yı kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel.

Kişisel verilerin Google LLC’ye iletilmesi durumunda. ABD’de bulunan Google LLC’dir. AB’de yürürlükte olan veri koruma standardına uyumu sağlayan ABD Avrupa Veri Koruma Sözleşmesi “Privacy Shield” sertifikasına sahiptir. Geçerli bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list

Google reCAPTCHA ve Google'ın gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, yukarıda açıklanan verilerinizin Madde 6 paragraf 1'e uygun olarak açıklanan verilerinin işlenmesi için onayınız vardır. bir DSGVO yakalandı. İzninizi, gelecekteki etkiyle istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Para çekme işleminizi gerçekleştirmek için lütfen yukarıda belirtilen bir itirazda bulunma olasılığını izleyin.

9.2 Google Müşteri Yorumları (eski adıyla Google Sertifikalı Bayi Programı)

Google ile Google Müşteri Yorumları programının bir parçası olarak çalışıyoruz. Sağlayıcı Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda (“Google”). Bu program bize web sitemizin kullanıcılarından müşteri yorumları alma fırsatı verir. Web sitemizde bir satın alma işlemi yaptıktan sonra, Google'dan bir e-posta anketine katılmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Onayınızı Madde 6 Para 1 litre uyarınca verirseniz. bir GDPR olarak, e-posta adresinizi Google'a aktarıyoruz. Google Müşteri Yorumları'ndan web sitemizdeki satın alma deneyimini derecelendirmenizi isteyen bir e-posta alacaksınız. Gönderdiğiniz derecelendirme daha sonra diğer derecelendirmelerimizle birleştirilecek ve Google Müşteri Yorumları logomuzda ve Merchant Center kontrol panelimizde görüntülenecektir. Puanınız Google satıcı puanları için de kullanılacak. Google müşteri incelemelerinin kullanımının bir parçası olarak, kişisel veriler Google LLC sunucularına da iletilebilir. ABD'ye gel.

Veri işlemeden sorumlu kişiye veya Google'a bir mesaj göndererek onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Kişisel verilerin Google LLC’ye iletilmesi durumunda. ABD’de bulunan Google LLC’dir. AB’de yürürlükte olan veri koruma standardına uyumu sağlayan ABD Avrupa Veri Koruma Sözleşmesi “Privacy Shield” sertifikasına sahiptir. Geçerli bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list

Google'ın Google Müşteri Yorumları programıyla bağlantılı veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz: https://support.google.com/merchants/answer/7188525?hl=de

Google satıcı değerlendirmelerinden veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi şu bağlantıdan okuyabilirsiniz: https://support.google.com/google-ads/answer/2375474

9.3 E-posta ile iş ilanları için başvurular

Web sitemizde, ilgili tarafların sağlanan iletişim adresine e-posta ile başvurabilecekleri ayrı bir bölümde iş ilanları yayınlıyoruz.

Başvuru sürecine kabul edilebilmeleri için, başvuru sahiplerinin başvuru ile birlikte iyi kurulmuş ve bilgili bir değerlendirme ve seçim için gerekli olan tüm kişisel verileri e-posta ile vermeleri gerekmektedir.
Gerekli bilgiler, kişi hakkında genel bilgileri (ad, adres, telefon veya elektronik iletişim seçenekleri) ve bir iş için gereken yeterliliklerin performansına özgü kanıtlarını içerir. Gerekirse, sosyal koruma yararına, başvuru sahibi tarafından iş ve sosyal hukuk açısından özel olarak dikkate alınması gereken sağlıkla ilgili bilgiler de gereklidir.

İlgili iş ilanı, başvurunun hangi durumlarda ele alınması gerektiğini ve bu bileşenlerin hangi biçimde e-posta ile gönderileceğini gösterir.

Belirtilen e-posta iletişim adresi kullanılarak gönderilen başvurunun alınmasından sonra, başvuru sahibinin verilerini kaydedeceğiz ve yalnızca başvuruyu işlemek amacıyla değerlendireceğiz. İşleme sırasında ortaya çıkan sorular için, başvuru sahibinin başvurusu ile birlikte verilen e-posta adresini veya belirtilen bir telefon numarasını kullanırız.

Bu işlemenin yasal temeli, sorgulamalarla iletişim dahil olmak üzere, temelde 6 ncı Paragraf 1'dir. b GDPR, başvuru sürecinin bir iş sözleşmesi başlatması olarak değerlendirildiği, Bölüm 26 (1) BDSG ile birlikte.

Başvuru Sahibinin Madde 9 Paragraf 1 anlamındaki özel kişisel veri kategorileri (örn. Ağır engelli hakkında bilgi gibi sağlık verileri) talep edildiğinde, işlem Madde 9 Para 2 litre uyarınca gerçekleştirilir. b. GSYİH, böylece iş hukuku ile sosyal güvenlik ve sosyal koruma hukukundan doğan hakları kullanabilir ve bu konudaki yükümlülüklerimizi yerine getirebiliriz.

Kümülatif olarak veya alternatif olarak, özel veri kategorilerinin işlenmesi, 9 uncu Paragraf 1'e de dayanabilir. h Koruyucu sağlık bakımı veya mesleki tıp amacıyla, başvuru sahibinin çalışma yeteneğinin değerlendirilmesi, sağlık veya sosyal alanda tıbbi teşhis, bakım veya tedavi veya sağlık veya sosyal alanda sistem ve hizmetlerin yönetimi için kullanılıyorsa, GDPR Takip eder.

Başvuru sahibi yukarıda açıklanan değerlendirme sırasında seçilmezse veya bir başvuru başvurusunu erken geri çekerse, e-postayla iletilen verileri ve orijinal başvuru e-postası dahil tüm elektronik yazışmalar en geç 6 ay sonra ilgili bir bildirimden sonra silinecektir. Bu son başvuru, başvuruya ilişkin herhangi bir takip sorusunu cevaplamaya ve gerekirse başvuru sahiplerine eşit muamele ile ilgili düzenlemelerden kanıt sağlama yükümlülüklerimizi yerine getirme konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Başarılı bir başvuru durumunda, sağlanan veriler 6 nci maddenin 1inci fıkrası uyarınca işlenecektir. b İş ilişkisini yürütmek amacıyla Bölüm 26 (1) BDSG ile birlikte GSYİH.

9.4 - Google Haritalar
Web sitemizde Google Haritalar Limited’i (İrlanda), Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda’dan ("Google") kullanıyoruz. Google Haritalar, coğrafi bilgileri görsel olarak temsil eden etkileşimli (arazi) haritalarını görüntülemek için kullanılan bir web hizmetidir. Bu hizmeti kullanarak konumumuzu gösterecek ve varışınızı kolaylaştıracaksınız.
Google Haritalar haritasının entegre edildiği alt sayfaları ziyaret ettiğinizde, web sitemizi kullanımınız (IP adresiniz gibi) hakkındaki bilgiler Google sunucularına iletilir ve saklanır; bu durumda sunuculara da gönderilebilir. Google LLC. ABD’ye gelin. Bu, Google’a oturum açtığınız bir kullanıcı hesabı sağlayıp sağlamadığına veya bir kullanıcı hesabının mevcut olup olmadığına bakılmaksızın yapılır. Google’a giriş yaptığınızda, verileriniz doğrudan hesabınıza atanır. Google’da profilinizle ilişkilendirilmek istemiyorsanız, düğmeyi etkinleştirmeden önce oturumu kapatmanız gerekir. Google, verilerinizi (oturum açmamış kullanıcılar için bile) kullanım profilleri olarak saklar ve değerlendirir. Toplama, depolama ve değerlendirme, Madde 6 paragraf 1'e göre yapılır. f DSGVO, kişiselleştirilmiş reklamcılık, pazar araştırması ve / veya Google web sitelerini tasarlama gereksinimlerinin sergilenmesinde Google’ın yasal çıkarına dayanmaktadır. Bu kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkınız vardır ve bunları kullanmak için Google ile iletişim kurmalısınız.
Kişisel verilerin Google LLC’ye iletilmesi durumunda. ABD’de bulunan Google LLC’dir. AB’de yürürlükte olan veri koruma standardına uyumu sağlayan ABD Avrupa Veri Koruma Sözleşmesi “Privacy Shield” sertifikasına sahiptir. Geçerli bir sertifika burada görüntülenebilir: https://www.privacyshield.gov/list
Google Haritalar’ı kullanırken verilerinizin Google’a gelecekteki gönderimine katılmıyorsanız, tarayıcınızdaki JavaScript uygulamasını kapatarak Google Haritalar web hizmetini de tamamen devre dışı bırakabilirsiniz. Google Haritalar ve bu web sitesinde gösterilen harita kullanılamaz.
Google’ın Kullanım Şartları https://www.google.com/intl/tr/policies/terms/regional.html adresinde ve Google Haritalar ek Hizmet Şartları’nın da https://www.google.com/intl adresinde bulunabilir. /de_US/help/terms_maps.html
Google Haritalar’ın kullanımıyla ilgili gizlilik hakkında ayrıntılı bilgi için, lütfen Google Gizlilik Politikası’nı ziyaret edin: https://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, yukarıda açıklanan verilerinizin Madde 6 paragraf 1'e uygun olarak açıklanan verilerinin işlenmesi için onayınız vardır. bir DSGVO yakalandı. İzninizi, gelecekteki etkiyle istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Para çekme işleminizi gerçekleştirmek için lütfen yukarıda belirtilen bir itirazda bulunma olasılığını izleyin.

10) ilgili kişinin hakları

10.1 Yürürlükteki veri koruma kanunu, kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak sorumlu kişilere kapsamlı veri koruma haklarını (bilgi ve müdahale hakları) verir;

  • Sağ Madde 15 DSGVO altında. Bunlar özellikle sizin bizim tarafımızdan işlenen kişisel veri işleme amaçları hakkında bilgi hakkı, işlenen kişisel verilerin kategorilerini, veri ifşa edilmiş veya planlanan kime alıcılara veya alıcı kategorileri var depolama ömrü veya geçerlilik süresi belirlenmesi için kriterler, düzeltmek, silmek veya işleme işleme nesnesi kısıtlamak için bir hakkın varlığı, düzenleyici bir vücut ile şikayet senin bilginin kaynağı sizden tarafımızdan toplanan olmasaydı, profilleme ve dahil olan mantık hakkında muhtemelen anlamlı bilgiler ve size kapsamında söz konusu ve bu tür işlemlerin istenen etkisinin yanı sıra Art uyarınca garanti bilgilerine giriş hakkı dahil otomatik bir karar verme varlığı. Weiterlei at 46 DSGVO verilerinizi üçüncü ülkelere;
  • 16 DSGVO'ya göre düzeltme hakkı: Sizinle ilgili yanlış bilgilerin derhal düzeltilmesi ve / veya bizim tarafımızdan saklanan eksik verilerinizin tamamlanması hakkına sahipsiniz;
  • Sağ Madde 17 DSGVO altında silmek. Sen Madde 17 1 paragrafın gereklilikleri DSGVO gerektirecek eğer kişisel verileri silme hakkına sahiptir ... Ancak, işleme, ifade ve haber alma özgürlüğü haklarını kullanma bir yasal yükümlülüğü yerine getirmek için kamu yararına ilişkin veya kurulması, egzersiz veya yasal iddialara savunması için nedenlerle, özellikle mevcut değil bu hakkın gereklidir;
  • Sağ Madde 18 DSGVO uyarınca işleme sınırlama. Eğer verilerinizin bir silinmesini reddetmek ne zaman veri nedeniyle yerine uygunsuz veri işleme ve sağa kontrol edilecektir düzeltmek tartışmalı sürece, kişisel verilerin işlenmesi sınırlandırılmasını talep etme zorunda Eğer belirli durumun gerekçesiyle itirazda eğer kurulması, egzersiz veya yasal iddialara savunması artık gerek sonra veya elde etme bilerek veriler için veri gerekiyorsa meşru olup olmadığını ise henüz belli değil, veri talebinin işleme sınırlama Nedenleri baskın;
  • 19 DSGVO'ya uygun olarak bilgilendirilme hakkı: İşlemi denetleyiciye düzeltme, silme veya sınırlama hakkınız varsa, verilerinizi veya sizinle ilgili kişisel bilgilerin ifşa edildiği tüm alıcıları düzeltmek veya silmekle yükümlüdür. İşlenmenin sınırlandırıldığını bildirmek, bu imkansızlığı kanıtlamazsa veya orantısız bir çaba gerektirmezse. Bu alıcılar hakkında bilgilendirilmeye hakkınız var.
  • Sağ Madde 20 DSGVO altındaki veri taşınabilirliği: Bu teknik olarak mümkün olup olmadığını, doğru Bize sağladığınız bu kişisel bilgileri ifşa etmek, bir, yapılandırılmış tutarlı ve maschinenlesebaren formatında almak için ya da başka bir ücrete transferini istemek zorunda ;.
  • 7 3 DSGVO'ya göre verilen izni iptal etme hakkı: Verilerin işlenmesinde, herhangi bir zamanda, gelecekteki etkiyle birlikte, bir kez izin verme hakkına sahipsiniz. Geri çekme durumunda, daha sonraki işlemlerin, sürekli işlem için yasal bir temele dayanmadığı sürece, ilgili verileri derhal sileriz. Teminatın iptali, iptal edilene kadar rıza temelinde yürütülen işlemlerin yasallığını etkilemez;
  • Madde 77 GDPR uyarınca bir şikayette bulunma hakkı: Kişisel verilerinizin işlenmesinin GDPR'yi ihlal ettiğini düşünüyorsanız, bir denetim makamına, özellikle de İkamet ettiğiniz yerin, iş yerinizin veya iddia edilen ihlalin bulunduğu Üye Devlet.

10.2 OBJECT HAKKI

SÜRECİNDE Her şeyden önce gelen İLGİ NEDENİYLE KİŞİSEL VERİLER BİR yararı bulunması BİZ ederse ileride itiraz İÇİN GEÇERLİ OLACAK OLAN İŞLEME ÇATIŞMA KARŞI GÖSTERİLEN ONLARIN DURUMU KAYNAKLANAN NEDENLERLE, HERHANGİ TERM AT HAKKI VAR.
KULLANIM HAKKI YAPMAK, BİZ VERİ VERİ İŞLEME DUR. BİZ ZORUNLU KORUMA WORTHY ONLARIN İLGİ, TEMEL HAKLAR VE TARTI VEYA YASAL iddiaları uygulanması, EGZERSİZ VEYA SAVUNMA İŞLEME HİZMET EĞER Özgürlükler İSPAT OLABİLİR ÜretİMİNDe NEDEN ZAMAN Bir TERBİYE AMA mahfuzdur.

KİŞİSEL VERİLERİ BU TÜR REKLAM itiraz AMACIYLA BİTMİŞ KİŞİSEL VERİ TABİ İŞLENMESİNİ MUHALEFET KARŞI HERHANGİ BİR ZAMANDA, HAKKI VAR KULLANMAYA POSTA DOĞRUDAN ABD İLE İŞLENMİŞ. YUKARIDA BELİRTİLEN OLARAK İYİ UYGUNLUK YAPABİLİRSİNİZ.

DOĞRUDAN KABUL EDİLEN VERİLERİN SAĞLANMASININ DOĞRUDAN KABUL EDİLMESİNİ SAĞLAMAKTADIR.

11) Kişisel verilerin depolanma süresi

Kişisel verilerin saklanma süresi, ilgili yasal dayanağa, işleme amacına ve - varsa - ek olarak ilgili yasal saklama süresine (örneğin ticari ve vergi saklama süreleri) dayanmaktadır.

Kişisel verilerin işlenmesinde, Madde 6 paragrafına uygun olarak açık bir rızayı temel alan 1. Bir DSGVO'da bu veriler, kişi onayını geri çekinceye kadar saklanır.

Yasal veya benzeri yükümlülükler bağlamında, 6 paragrafı 1 paragrafına dayanan veriler için yasal saklama süreleri vardır. b DSGVO işlenir, bu veriler saklama sürelerinin bitiminden sonra rutin olarak silinir, eğer artık sözleşmeyi yerine getirmek için veya bir sözleşmeyi başlatmak için gerekli değilse ve / veya tarafımızın yeniden depolanmasına meşru bir ilgi yoksa.

Kişisel verilerin işlenmesinde Madde 6 paragrafı 1 yakt. DSGVO'ya göre, bu veriler ilgili kişi, 21 paragrafı 1 DSGVO uyarınca itiraz etme hakkını kullanana kadar, ilgili kişinin çıkarlarına, haklarına ve özgürlüklerine ağır basan meşru sebepleri kanıtlayamadıkça saklanacaktır. veya işlem, yasal iddiaların iddia edilmesine, kullanılmasına veya savunulmasına hizmet eder.

Kişisel verilerin işlenmesinde, doğrudan reklam amacıyla, Madde 6 paragrafına dayanarak, 1 aydınlatması. f DSGVO için bu veriler, ilgili kişi, 21 paragraf 2 DSGVO'ya göre itiraz etme hakkını kullanana kadar saklanır.

Belirli İşleme Durumlarına İlişkin Bu Deklarasyondaki diğer bilgilerde aksi belirtilmediği sürece, artık toplandıkları veya başka türlü işlenmeleri için gerekli olmadıklarında, saklanan kişisel veriler silinir.

Bölünebilirlik maddesi

Bu veri koruma beyanının münferit hükümleri tamamen veya kısmen geçersiz veya uygulanamaz hale gelirse, bu durum kalan hükümlerin geçerliliğini etkilemeyecektir. Aynı durum boşluklar için de geçerlidir. Kanunda boşluk veya değişiklik olması durumunda, burada listelenmemişse ilgili yasal düzenleme yürürlüğe girer.